Anu en Stefan

Design met een bohemian touch! Een warm interieur creëren voor dit warme gezin. Zo vlak voor de kerst was deze opdracht een hele mooie afsluiter van 2017.

Anu en Stefan zochten naar meer rust in hun woonkamer, gezelligheid en opbergruimte. Minder wit vooral, maar uitgesproken kleuren passen niet bij ze. Het was even puzzelen om een ruimtelijke indeling te krijgen waar zowel uitgebreid gegeten kan worden als lekker met z’n allen tv kan worden gekeken. De ronde tafel met glazen lampen zorgen voor openheid maar zijn toch sfeervol. Zo ook de grote strakke kast aan de muur waarbij de vloer zichtbaar blijft. Warmte creëren we door alle wanden een subtiel kleurtje te geven en een vleugje ‘bohemian style’ toe te voegen aan het geheel (lees: printjes, vlechtwerk en planten).

Dit wordt echt een heerlijke luxe, warme, woonkamer met alle ruimte voor persoonlijkheid. Wat kijk ik er naar uit om weer eens terug te komen bij Anu & Stefan..dit plan wil ik in werkelijkheid meemaken 🙂

Bedankt voor jullie openheid en gastvrijheid! Veel plezier er mee.