Tof gedaan!

Zo, tijd om eens eventjes stil te staan bij al die geweldige klanten van afgelopen tijd. Laatst kreeg ik een appje van Joyce met foto’s van hun nieuwe groene muur. Zij erg blij, ik misschien nog wel meer. Want wat is het toch mooi dat ik heb kunnen bijdragen aan haar blijdschap! Thuiskomen met een lach op je gezicht. Op de bank zitten en trots om je heen kijken naar al dat moois; jouw plekje. Voor mij één van de mooiste dingen die er zijn.

Ik ging eens terug in de tijd. In gedachten en in mijn archief. Want in de loop der tijd heb ik meerdere foto’s ontvangen van klanten die hun plannen hebben gerealiseerd. Tegen hen allemaal zeg ik ‘tof gedaan!’. Ik moet bekennen dat ik soms iets te suf ben om dat gelijk te delen met jullie; de foto’s zijn ook niet altijd even scherp. Maargoed, heb ik ze nu mooi opgespaard voor een apart verhaaltje!

Elly en Frans hebben hun bijzondere woonstijl in een nieuw jasje gestoken. Toffe boekenkasten, groene vloer en een heerlijke zitbank bij de keuken. Dat wordt genieten met de kleinkids!

Lianne en haar gezin hebben nu echt een tof huis. Dat was het al..(die keuken!)..maar nu doen de eetkamer en zitkamer daar niet meer voor onder. Heerlijk licht, scandinavisch design. Echt mooi.

Corinne en Ton genieten dagelijks van hun nieuwe keuken; nieuwe eethoek en fijne kleur groen op de muren. Al mijn ideeën komen prachtig tot hun recht. Met het hele gezin patat eten aan tafel, dat is gelukt! Oh en weten jullie nog die gave witte hexagon tegeltjes..ik ben de foto’s verloren 🙁

Nico en Elly hebben weer één woonkamer. Want dat was toch wel het doel van de metamorfose; één geheel creëren in de lange ruimte. Ook zo leuk; ze hebben gewoon echt ‘mijn’ kast, vloerkleed, lamp, stoel en accessoires gekocht..bijna alles zoals ik adviseerde. Een plaatje!

Lenne en Bart wonen nu net in hun nieuwe huis..waauuww. het was even geleden dat we de kleuren hebben bepaald; de mocca-kleurige wanden in combinatie met grijs, zwart en wit. Echt heel tof. Ik kom langs binnenkort.

Nico en Diana heppiedepeppie met hun kleurrijke, maar toch rustige, compleet nieuwe woonkamer. Wat een werk was dat; de hele haard slopen en verkleinen. Veel verfwerk, nieuwe eethoek en kasten..zo bijzonder nu de indeling helemaal is omgegooid!

 

Marcel en Anita appten mij laatst een foto van hun opnieuw gespoten kasten en nieuwe eethoek. Dat was best een beetje spannend, want bij hen heb ik een andere werkwijze toegepast als anders. Ter plekke bij hun thuis hebben we een adviesgesprek gevoerd en knopen doorgehakt, waarna nog een paar telefoontjes volgden. Met resultaat 🙂

Zo lieve mensen, dat was het, na lange tijd, weer even voor nu. Ik heb niet alle klanten genoemd, wat niet wil zeggen dat ik rest vergeten ben natuurlijk. Iedere klant geeft mij zo veel blijheid en enthousiasme, iedere klant is evenveel waard en iedere klant probeer ik zo gelukkig mogelijk achter te laten.

Geniet van de zomer!