Iemand thuis?

Even een ander berichtje dan anders. Geen blog over een voltooid project, want dat is er momenteel niet. Het is even stil geweest hier, maar thuis was ik wel! In augustus ben ik moeder geworden, zo bijzonder. De babykamer doet zijn werk; zoontje Ravien slaapt daar lekker en het geven van de fles is daar midden in de nacht net zo gezellig (bijna dan, hihi).

Maargoed, ik was/ben er dus even tussenuit. En omdat ik het niet fijn vind als de website achter lijkt te liggen hierbij een korte update.

Gelukkig hebben meerdere potentiële klanten mij wel gevonden afgelopen tijd. Wat een eer weer steeds, als er een nieuwe aanvraag binnenkomt. En wat rot weer steeds als ik hen niet gelijk kan helpen. Al zes enthousiastelingen staan in ‘de wacht’, en wachten is voor niemand leuk. Dus ik hoop daar gauw verandering in te brengen.

Richting het einde van de maand of in de loop van november zal ik weer opstarten. HAPPY ME. En tot die tijd blijf ik heerlijk inspiratie op doen! En heerlijk genieten van het veranderende seizoen; jullie hebben toch ook wel weer de kaarsen aan ‘s avonds?! Kussens, plaids..klaar voor de kou!

Dank voor alle begrip en tot snel 🙂