Joris en Christianne

Okee eigenlijk was ik al met verlof..maar toen Joris vroeg of ik nog tijd had om te helpen leek mij dat toch wel een heel goed plan! Want werk of niet; interieurs samenstellen is mijn favoriete tijdsbesteding.

Het proces verliep een beetje anders dan anders door mijn zwangere buik. We hadden lekker informele appjes en gesprekjes bij mij thuis. Dat kon omdat het Joris en Christianne met name ging om de muurkleuren van hun nog niet-afgebouwde huis. Neemt niet weg dat toekomstige meubelstukken ook aan de orde komen. We willen natuurlijk wel een compleet passend geheel 🙂

To the point: een warme maar lichte woonkamer realiseren voor hun nieuwe huis. Hoe te zorgen voor eenheid met de open keuken? Hoe om te gaan met de lichtinval? En welke tinten passen bij de toekomstige vloer, indeling en inrichting? Luxe neutrale poedermatte tinten!