Nico en Elly

Daar ben ik weer! M’n eerste klanten na mijn verlof waren Nico en Elly. En zij hebben een grote woonkamer. Groot is fijn. Maar ook moeilijk om gezelligheid en eenheid te creëren, zeker met plavuizen op de vloer. Dat was dus mijn opdracht. Wat te doen met die lange wand van ruim 9 meter? En hoe de eethoek laten aansluiten bij de zithoek?

Hun klassiek landelijke woonstijl vroeg om een opfrisser. We gaan voor een tikkie Scandinavisch, een snufje rood en we behouden een vleugje landelijke stijl. Zo fijn, stijlen combineren..dat levert een spannend geheel op.

Alle verschillende losse kasten aan de lange wand vervangen we door één XL-kast in het midden. Zo verbinden we de zithoek met de eethoek en creëren we duidelijkheid. Belangrijk; duidelijkheid in een interieur; wonen, eten, opbergen..alles zijn eigen plek. De lange wand verven we in een taupekleur tot 20 cm onder het plafond. Dit maakt de muur minder groots. De zithoek kunnen we wat verruimen, daar vraagt de ruimte om. En de eethoek maken we knusser door een donkere muur en fijne kast tussen de eethoek en keuken. Geen rommel meer in zicht! Veel stoffen; dus een groot wollen kleed met roodtinten, een tafelkleed en velours fauteuil..zet die open haard maar aan 🙂 Wat wordt het een groots knus sfeertje hier..

Nico en Elly, dank voor jullie vertrouwen. Het was vast te merken dat ik weer even moest inkomen..maar dankzij jullie is dat weer helemaal gelukt!