Meer echt EEF: gebak op zaterdag – huis verbouwen – zoontje – dekentje op de bank – donkergroen – zussen – adviseur huisvesting – IJsland – veldboeketten – muziek in de auto – dropje na het eten – stad maar ook bos – texturen – lieve vrienden.

 

Ik ben Evelyne, zeg gerust Eef. Want daarbij voel ik mij thuis. Ik houd van huizen. Wat voor huis je ook hebt, als je er maar fijn woont. Wat is er leuker dan binnenkomen met een sprongetje van geluk. Ik help je daar graag bij!

Van interieurstyling word ik blij.  “Dat is echt Eef” zegt mijn moeder elke keer als ik weer iets aan mijn huis veranderd heb. Ik zet mijn energie graag in voor anderen. Met veel plezier heb ik de opleiding aan de Interieuracademie gevolgd en daarna was mijn eerste klant een feit.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een vraagje, ideetje of praatje.

 

Evelyne Snoeijs